Profi ügyvédek a neten keresztül

Ügyvéd

Társaságunk egy olyan állami megrendelés előtt áll, ahol szükségessé vált a cégszerkezetünk teljeskörű átalakítása és plusz tevékenységek felvétele és a cégvezetésben való szerkezeti átalakításokra. Ehhez ügyvéd segítségére lesz szükségünk, mert az elmúlt években éppen hogy a túlélésre játszottunk és most abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy egy hatalmas építőipari projekt egy bizonyos részébe helyeznének minket. Persze a megfelelő ellentételezések mentén… J

Ügyvéd a neten

A legfontosabb volt azt eldöntenünk, hogy milyen irányba induljunk el. Mert egy valamiben biztosak voltunk. Csak és kizárólag olyan ügyvéd jöhetett szóba, aki folyamatosan képviseli innentől kezdve a cégünket, hiszen a saját jogászunk erre képtelen lett volna. Ezt természetesen vele is megvitattuk és minden vita nélkül ő ajánlotta fel, hogy ez meghaladná az ő képességeit.

Ügyvéd ajánlásokkal

Elmondta ugyanakkor, hogy nemrég indult el egy online oldal az ugyvedajanlo.hu, ahol mások által véleményezhetően jelennek meg azok az ügyvéd ajánlások, amiket élő, hús-vér emberek tesznek fel, és ezáltal olyan emberek adnak hangot véleményüknek, amelyek hitelessé teszik ezeket. Felmentem az oldalra, hiszen csak úgy lehet pontosan meggyőződni arról, hogy hogyan is működik a https://www.ugyvedajanlo.hu/hogyan-mukodik/ és néz ki ez az egész, ha saját szememmel láthatom és mondhatok róla véleményt.

Megmondom őszintén nagyon meglepődtem, hogy egy ennyire profi és szerintem szakértők által szerkesztett honlapot találtam, amely rengeteg hasznos információt tartalmaz és tényleg tökéletesen lehet rajta válogatni a sok-sok ügyvéd közül. Szerencsére találtam kettő szakembert is, aki véleményem szerint el tudná látni azokast feladatokat, amelyek előttünk állnak, ezért mind a kettőtől kértem személyes konzultációt.

Az első ügyvéd egy régi bérház belső udvarában székelt, ezért már magamban ki is alakítottam róla egy véleményt, amely a beszélgetésünk során sem változott meg, A környezettel ellentétben komoly volt az ember, az irodája ellenére, amely nem tűnt profin berendezettnek, mindenhez értett, amire nekünk szükségünk lesz, de azért nem ő volt az igazi, ezt éreztem legbelül.

A második ügyvéd már az irodájával lenyűgözött. Egy gyönyörű belvárosi irodaházban, hatalmas üvegfelületekkel körbevett csodaszép sarok irodában fogadott, és nem kicsi apparátussal dolgozott. Ettől egy kicsit megijedtem, hogy itt majd milyen árakat fogok kapni, azonban a hosszúra nyúlt beszélgetés végén kiderült az is, hogy a megbízónkat ismeri, és innentől egy teljesen más pályán folyt tovább a beszélgetés.

Sikerült azt hiszem minden részletben megállapodnunk, és azt vállalta, hogy pár napon belül egy nagyon részletes képviseleti árat fog nekünk adni, olyan áron, ami a megbízónkhoz méltó és a mi pénztárcánkat sem fogja megviselni. Mert, amennyiben ezt a munkát megcsináljuk, már többet nem kell izgulnunk miből fogjuk kifizetni a számlákat, hiszen bőven lesz mit a tejbe aprítani.